home > News in Finnish > Tieto panostaa avoimen lähdekoodin ratkaisuihin - yhteistyökumppanuus Vaadinin kanssa

News in Finnish

RSS
2012.05.29

Tieto panostaa avoimen lähdekoodin ratkaisuihin - yhteistyökumppanuus Vaadinin kanssa

Tieto ottaa käyttöönsä avoimen lähdekoodin Vaadin-tekniikan.

Tieto ja Vaadin ovat sopineet ratkaisukumppanuudesta. Tieto ottaa käyttöönsä avoimen lähdekoodin Vaadin-tekniikan. Tekniikka helpottaa järjestelmien käyttöliittymien rakentamista ja auttaa niiden pitkäaikaisessa ylläpidossa. Tekniikka soveltuu parhaiten web-pohjaisten hallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmien rakentamiseen, joissa järjestelmien elinkaaret on pitkiä.

"Haluamme panostaa entistä enemmän avoimen lähdekoodin ratkaisuihin, sillä useilla toimialoilla on kysyntää sisäisten ja ulkoisten portaalien toteutuksiin avoimen lähdekoodin tekniikoihin perustuen. Vaadin on kasvava teknologia-alusta, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja teknologisiksi ratkaisuiksi ja sitä kautta tuomaan heille säästöjä. Asiakkaillamme on mahdollisuus myös uudistaa olemassa olevia järjestelmiä vastaamaan paremmin loppukäyttäjien tarpeita", sanoo Tiedon liiketoiminta-alustoista ja -ratkaisuista vastaava johtaja Vesa Rantala.

"Tieto on suurin kumppanimme Suomessa. Tieto pystyy yhteistyön myötä tarjoamaan Vaadin-osaamista isojen järjestelmähankkeiden toimituksiin. Meille on tärkeää, että nyt myös suurten järjestelmien käyttöliittymien rakentamiseen on tarjolla Vaadin-osaamista", sanoo Vaadinin kumppanuuspäällikkö Sami Ekblad.

Vaadin on laajasti käytetty ja nouseva teknologia-alusta rikkaiden internet-käyttöliittymien tekemiseen. Yhteistyö vahvistaa Tiedon portaalisovellusten osaamista mm. avoimen lähdekoodin Liferay-ympäristössä. Lisäksi valmiit komponenttikirjastot ja ratkaisumallit tehostavat Tiedon työtä ja lisäävät kilpailukykyä.

Lisätietoja:

Petri Mähönen, ratkaisumyynti, Tieto, p. 040 595 6563, petri.mahonen(at)tieto.com

Sami Ekblad, kumppanuuspäällikkö, Vaadin, p. 040 548 5352, sami(at)vaadin.com


Cloud Software Finland on Tivitin nelivuotinen (2010-2014) ohjelma, jossa keskitytään pilvipalveluiden eri osa-aluiden kehittämiseen. Ohjelmaa rahoittaa Tekes.
 
 
 
www.cloudsoftwareprogram.org


PrintPrint
BackBack